Op zondag

Hieronder vindt u de menu van ons palingfestijn in het eerste weekend van december, 2 en 3 december.

Uitsluitend op reservatie. Reserveren kan telefonisch (09 355 37 46 of 0478 22 02 28) of via email: info@denhazelaar.be

Mogen wij u vriendelijk verzoeken om bepaalde allergieën op voorhand door te geven aub. Zo kunnen wij hier, in de mate van het mogelijke, rekening mee houden.

Palingfestijn

2 & 3 december 2023

Zaterdag 2 december aanvang tussen 18.30 – 19.00 en op zondag 3 december aanvang tussen 12.00 – 12.30.

Amuse bordje aan tafel geserveerd.

Klassieke garnalen cocktail

Of

Rundcarpaccio met rucola, pijnboompitjes en Parmezaanschilfers

Palingbuffet met al zijn variëteiten à volonté met

roomsaus, fris groene kruiden, Provençaals, Nantuasaus of gebakken met verse remouladesaus

kruidenslaatje en handgesneden frietjes of hoeve brood

Alternatief:

Vol au vent van hoevekip met champignons, kalfsgehaktballetjes in een smeuïge

 veloutésaus en bladerende croustade  of

Stoofpotje van varkenswangetjes op Bourgondische wijze met trappistenbier

Tarte tatin met krokante appelsnippers, vanille roomijs en Engelse saus

Of

Vanille roomijs met warme chocoladesaus, verse slagroom, meringuekruim en amandel krokantje

Prijs volwassenen

Menu met paling naar hartenlust à 62.50 € pp.

Alternatief menu à 54.00 € pp.

Zonder aperitief, wijnen, waters, koffie of thee

Of

Menu alles inbegrepen à 87.50 € pp.

Met aperitief,  aangepaste wijnen, frisdrank,

water, koffie of thee met versnaperingen naar believen.

Enkel mogelijk na reservatie

Telefonisch 09 355 37 46 of 0478 22 02 28 of via email.   info@denhazelaar.be

Traiteur – Feestzaal “ Den Hazelaar “ Kerkstraat 75 te Lochristi – Zaffelare