Thema’s

Op zondag

Afhaalweekends op 1-2 mei en
weekend Moederdag op 8-9 mei

Kostprijs menu à € 45.00 pp.

Asperges op Vlaamse wijze met gemarineerde zalm

Of

Slaatje met asperges, garnalen, huisgemaakte gravad lax zalm, yoghurtdressing en broodcroutons

Of

Aspergesoepje met basilicumolie en tartaar van langoustines

Parelhoenfilet met dragonsaus

Of

Speenvarken koteletjes met graanmosterdsaus met Ratatouille van voorjaarsgroentjes

En

Gepofte aardappel met lente uitjes en chorizo of peterselie aardappelen

Panna cotta met witte chocolade en aardbeien

of

Rabarber crumble met slagroom en vanille roomijs

Bestellen kan telkens tot woensdag voordien tot 12u.

Afhaling van gerechten gebeuren op: zaterdag tussen 15u en 18u zondag tussen 10u en 12u

Reserveren kan enkel per mail naar
info@denhazelaar.be
of telefonisch 09 355 37 46

Betaling enkel cash of via overschrijving.

Aan huis

Een maaltijd bereiden kan soms een hele opgave zijn.
Nochtans is een goede en gezonde voeding van groot belang.
Wij kunnen je hierbij helpen door kant-en-klare maaltijden aan huis te leveren.

Vacatures

Keukenmedewerker (m/v) gezocht:
geschoold dooropleiding of door ervaring, perfect Nederlandstalig.

Bij interesse graag uw cv doormailen via het contactformulier.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.