Op zondag
Afhaalweekends op 1-2 mei en
weekend Moederdag op 8-9 mei
Kostprijs menu à € 45.00 pp.
Asperges op Vlaamse wijze met gemarineerde zalm
Of
Slaatje met asperges, garnalen, huisgemaakte gravad lax zalm, yoghurtdressing en broodcroutons
Of
Aspergesoepje met basilicumolie en tartaar van langoustines
Parelhoenfilet met dragonsaus
Of
Speenvarken koteletjes met graanmosterdsaus met Ratatouille van voorjaarsgroentjes
En
Gepofte aardappel met lente uitjes en chorizo of peterselie aardappelen
Panna cotta met witte chocolade en aardbeien
of
Rabarber crumble met slagroom en vanille roomijs
Bestellen kan telkens tot woensdag voordien tot 12u.
Afhaling van gerechten gebeuren op: zaterdag tussen 15u en 18u zondag tussen 10u en 12u
Reserveren kan enkel per mail naar
info@denhazelaar.be
of telefonisch 09 355 37 46
Betaling enkel cash of via overschrijving.
Aan huis
Een maaltijd bereiden kan soms een hele opgave zijn.
Nochtans is een goede en gezonde voeding van groot belang.
Wij kunnen je hierbij helpen door kant-en-klare maaltijden aan huis te leveren.
Vacatures
Keukenmedewerker (m/v) gezocht:
geschoold dooropleiding of door ervaring, perfect Nederlandstalig.
Bij interesse graag uw cv doormailen via het contactformulier.